workshop hondenmassage

tekst website samshondenmassage:

 

Massage staat oa bekent als helend en ontspannend en zorgt daardoor ook voor ontspanning en rust in het hoofd. Beide hebben invloed op een gezond en gelukkig leven.  

 

Middels de diverse verschillende massages waar ik in opgeleid ben, kan ik uw hond dus goed ondersteunen door het leven heen en aankomende klachten kunnen dan in een vroeg stadium al worden geconstateerd, zodat op tijd de juiste behandeling kan worden gestart. Ook kunnen beginnende klachten al dusdanig behandeld worden, dat chronische klachten zoveel mogelijk uitgesteld worden of zelfs weg blijven.

 

Wanneer de hond op dit moment al lichamelijke klachten heeft, kan ik met massage een goede ondersteuning bieden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stukje pijn te verlichten en rust te brengen, waardoor de kwaliteit van leven omhoog gaat.  

 

Ook wanneer de hond gedrag vertoont wat u liever niet ziet, denk aan uitvallen, heeft massage een positief effect. Door het lichaam te ontspannen en meer rust te creëren in het hoofd,  word de hond in staat gesteld om nieuwe dingen te leren. Niet alleen bij uitvallen kan ik uw hond goed ondersteunen, maar ook bij onzekerheid, angst en zelfs wanneer uw hond in rouw is.

 

Let op!! de workshop is niet geschikt voor reactieve honden omdat dit een groepsworkshop betreft. Heeft u een reactieve hond en wilt u deze hondenmassage workshop toch volgen dan kunt u eventueel deelnemen zonder hond of u kunt contact opnemen met Samantha noorlander voor een prive sessie.

 

 

Dag: Zaterdag

Datum: word aangepast

Tijd: 10:00 tot 12:30

Kosten met hond: 42,50 euro

Kosten zonder hond: 35,50 euro

consumpties: 2 consumpties inclusief, thee, koffie of flesje water.

Locatie: trainingsveld King Coaching 

Jan Aarenz Prinsstraat 48, 1785 BC Den Helder

aantal beschikbare plekken met hond: 6 

aantal beschikbare plekken zonder hond: 2

 

wordt gegeven door: Samantha Noorlander 

 

organisator:

Arienne Blokdijk 

King Coaching

 

workshop steppen


aanmelden workshops

aanmelden hondenmassage:

graag onder de vermelding van workshop hondenmassage 2018 inclusief telefoon nummer.

 

aanmelden steppen: graag onder vermelding van voorinschrijving steppen (onder voorbehoud)

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.